DVTK: Olyanok, mint a szivacs. Nem rossz értelemben – Bódog

DVTK: Olyanok, mint a szivacs. Nem rossz értelemben – Bódog
Fotó: www.nemzetisport.hu

„A felkészülésre nem lehet panasz, semmit sem lehet az edzőtáborra fogni, ha valami véletlenül nem működne” – fogalmazott Bódog Tamás, aki úgy érzi: a jó körülmények között elvégzett munka során megszerezték a kellő erőnléti alapot, és a taktikai felkészülés is jól sikerült.

A diósgyőriek viszonylag kevés felkészülési mérkőzést vívtak, de Bódog úgy véli, ez nem probléma, hiszen az edzésmunka, illetve az egymás közötti játék kellően intenzív volt ahhoz, hogy jó alappal vágjanak neki a tavaszi szezonnak.

„Kitoltuk a toleranciaszintet, aminél sokkal tovább már nem lehetett volna menni. Amit szerettünk volna, elvégeztük. Ritkán mond ilyet az edző, de talán egy picivel többet is” – mondta Bódog, örömmel nyugtázva azt is, hogy sérülés nem sújtotta a csapatot.

Az edzőtábor napjai alkalmat kínáltak az egyéni beszélgetésekre is, és a szakvezető ezek során is azt tapasztalta: játékosai mindenben partnerek.

„Mindent próbálnak magukba szívni, olyanok, mint a szivacs. Nem rossz értelemben” – jellemezte egy mosoly kíséretében a három téli szerzeményt Bódog, aki szerint a keret megerősítése jól sikerült, s ha a rajtig hátralévő időben a frissítés során nem történik semmi váratlan, továbbá sikerül a maradék taktikai hibák kijavítása, a DVTK optimális állapotban vég neki a tavaszi szezonnak.

Az NB I 6. helyén telelő csapat jövő kedden a Vác elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntővel „melegít” a Paks...

Olvassa el: nemzetisport.hu