Fizetős tréningen árulta el a siker titkát a Jobbik elnöke

A „siker mértékegységéről” tartott előadást Vona Gábor, a Jobbik elnöke nemrégiben. Kiszelly Zoltán politológus szerint nem politikai célja volt a pártelnöknek az egyébként fizetős tréningen való fellépéssel, előadóként való meghívása valószínűleg inkább egy korábbi kapcsolatra vezethető vissza.

Közel egyórás előadást tartott a sikerről egy fizetős rendezvényen szeptember végén Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A Siker esszenciája szellemi műhely előadássorozatán a politikuson kívül fellépett Tonk Emil (az „üzleti élet egyik legkeresettebb előadójaként”), Kertész András coach, Sas István reklámpszichológus és Barta Tibor is, a rendezvény életre hívója, egyébként Vona személyes ismerőse és meghívója.

Hogy mi vezethet egy gyakorló politikust arra, hogy egy fenti, „civil” nevekkel illusztrált személyiségfejlesztő tréningen osszon tanácsokat sikerre vágyóknak, arról Kiszelly Zoltán politológust kérdeztük.

Minden valószínűség szerint egy korábbi kapcsolatra vezethető vissza Vona Gábor előadóként való meghívása erre a rendezvényre, „a Jobbik elnöke ezúttal mint korábbi MLM-es, illetve mint jelenlegi politikus beszélt a siker mibenlétéről azoknak, akik hajlandóak voltak fizetni ezért tízezer forintot” – mondta Kiszelly Zoltán, utalva arra, hogy amennyire tudható, Vona Gábor korábban a multi-level marketing (MLM) szakmában is kipróbálta magát.

A szakértő szerint a pártelnöknek nem voltak...

Olvassa el: hirado.hu