Hazaköltözik Tvrtko felesége: „jobbnál jobb felkéréseket kap”

Két év angliai élet után szeptemberben hazaköltözik Magyarországra Vujity Tvrtko felesége. Zsolnay Gyöngyi Zalaegerszegen folytatja kosárlabdaedző karrierjét, hogy az itthoni sportolói utánpótlásról gondoskodjon.

"Nagyon büszke vagyok a feleségemre, aki jobbnál jobb felkéréseket kap" - mondta az atv.hu-nak Vujity Tvrtko. "Hazautazása előtt még elvállalt egy munkát: Anglia keleti régiójának U11-es leány válogatottját készíti fel Nagy-Britannia legfontosabb júliusi nagydöntőjére. Utána pedig egy költöztető cég segítségével hazacuccol".

Tvrtko munkája miatt Budapesten él, így ő lesz az, aki Zalaegerszegre utazik majd többet. Állítása szerint Budapest-Zalaegerszeg távolság időben pont annyi, mint Budapest-London.

"Amikor nem voltam beosztva az ATV-ben egy hétre, akkor vettem egy jegyet valamelyik fapados légitársaságnál és kimentem hozzájuk" - mesélte. "Mi egy igazi világutazó család vagyunk. Tavaly háromból két gyermekünkkel az Egyesült Államokban éltem, Gyöngyi pedig a legkisebbel Angliában. Most pedig két fiunk él a feleségemmel, egy gyerekünk pedig velem.

Házasságkötésünkkor megállapodtunk abban, hogy nyelveket beszélő, nyitott, mindenféle kultúrákat ismerő gyerekeket nevelünk, és nem csak azért, hogy később “piacképesek” legyenek, hanem, hogy minél nyitottabbak legyenek a világra és annak kihívásaira. A két nagyobb dolgozott Haitin árvaházban ifjúsági segítőként. Mind a hár...

Olvassa el: atv.hu