Istenes Bence: „Nem hittem volna, hogy Adél lesz életem párja”

A műsorvezető nemrégiben a német X-Faktor műsorvezetője lett, s most kiderült, mindez nem kevés munkával és lemondással járt.

„El lehet képzelni, mit érzek, amikor arra gondolok, hogy eddig a kisfiam egyetlen születésnapján sem voltam ott” – mondta Bence a Meglepetés magazinnak, majd hozzátette: ezen változtat majd.

„Most, hogy a második babánk is megszületett, tudatosult bennem, hogy változtatnom kell az életemen a családomért, hogy sokkal többet lehessünk együtt” – mondta a tévés, aki úgy gondolja, ügyes kompromisszumokkal meg tudják oldani a családjával, hogy elég időt töltsenek együtt.

Bence a szülei válása után költözött az édesanyjával Németországba (ahol anyanyelvi szinten megtanult németül), ám a válás miatt erről az időszakról vannak rossz emlékei is.

„Ez akkor nagyon rossz volt, mert az apukám és a nagyszüleim rettenetesen hiányoztak” – árulta el Bence, akiben egyébként a Vigyél el! című műsornak köszönhetően tudatosult, hogy németül is ugyanolyan jól vezet műsort, mint magyarul. Kiderült, hogy a műsort egy német–magyar műsorkészítő cég gyártotta, ezután kezdődtek az egyeztetések más, kinti műsorokról.

„Sokan nem jósoltak nagy jövőt nekünk, amikor a kapcsolatunk elkezdődött” – jelentette ki Bence.

„Én sem hittem volna, hogy Adél lesz életem párja, hiszen mindketten olyan fiatalok, a komoly kapcsolat tekintetében pedig olyan tapasztalatlanok voltunk, hogy az elején ...

Olvassa el: blikk.hu