Liptai Claudia: „Hálás vagyok a sorsnak, hogy két gyerekem is van”

Saját bevallása szerint néha igazi logisztikai főhadiszállás az otthona. Általában hajnalban kel, hogy elláthassa kisfiát, Marcellt, illetve elvigye lányát, Pankát az iskolába.

„Olykor én is fáradtabban kelek, de 'Haladjunk' típusú ember vagyok, ezt tanítom a gyerekeimnek is. Ezt a volt férjemtől tanultam. Néha rosszkedvűen ébredtem, és Gesztesi mindig mondta, erre nincs idő. Fölösleges, ugyanannyi energiát vesz el” – magyarázta Claudia. Jelenlegi párja, Pataki Ádám cukrász, így számára nem jelent problémát a korai kelés.

Claudia rengeteget dolgozik mostanában: nemrégiben ért véget a Séfek séfe forgatása, a Csak show és más semmi című műsorban is műsorvezetőként dolgozott, míg a Sztárban sztárban zsűritag. Arra azonban próbál figyelni, hogy a szombatjai a családjával teljenek, ha éppen nem játszik színházban.

„Élménycsomagokat be kell iktatnom az életembe. Tudnom kell, hogy hová megyünk az őszi szünetben, hogy legyen három nap, amit csak a családdal töltök. Sosem tudok teljesen kikapcsolni, de már megtanultam, hogy egy utazás során a szobámban hagyjam a telefonom” – vallotta be a televíziós.

Férje jelleme bevallása szerint elképesztően kiegyensúlyozott. Még a barátnőivel is nagyszerű kapcsolatot ápol, ami Claudia szerint nagyszerű. Egyre több nő fedezi fel Ádámot, sokan rajonganak érte, a műsorvezető azonban egyáltalán nem féltékeny.

„Akit el lehet vinni, azt elviszik. Az em...

Olvassa el: blikk.hu