Meg tud állapodni az ellenzék elég körzetben a koordinált indulásról?

Továbbra is kérdéses, hogy elég körzetben meg tud-e állapodni az ellenzék a koordinált indulásról. Szakértők szerint ezen múlik a kormánypárt kétharmada. Az LMP továbbra is a Jobbikot és az MSZP-t várja a tárgyaló asztalhoz.

Először ült egy asztalhoz Szél Bernadett, Karácsony Gergely és Vona Gábor, de ez még nem az a beszélgetés volt, amit az LMP miniszterelnök-jelöltje szorgalmaz. Ezúttal csak az oktatásról vitáztak - a diákok vendégeként - a Gödörben.

„Én azért is mosolygok ennyire, mert nagyon örülnék, hogyha ez a három párt egy asztalhoz ülne és tudna beszélgetni az áprilisi választásokról. Ez egyelőre úgy tűnik, hogy megtorpedózásra kerül, de nem adjuk fel március 19-ig még várunk” – mondta az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett még mindig hisz abban, hogy - az általuk kikötött felállásban - a Jobbik és az MSZP is leül velük egy asztalhoz.

Szél Bernadett szerint a Jobbiktól eddig csak kaotikus üzenetek jönnek, bár a Jobbik országgyűlési képviselője azt mondta, hogy azokkal a pártokkal készek együttműködni, aki valóban korszakváltást akarnak. Ezek között említette Szilágyi György az LMP-t is.

Olvassa el: atv.hu