Ronaldo ismét korábbi klubja ellen

Labdarúgás. Folytatódnak szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, melynek 2018–2019-es kiírásában másodszor bíznak fontos mérkőzést Kassai Viktorra – írja a Nemzeti Sport Online. A magyar játékvezető szerdán 21 órától a Manchester City–Sahtar Doneck találkozót vezeti.Kassai Viktor segítői Ring György és Tóth Vencel lesznek, az alapvonali játékvezetők Bognár Tamás és Andó-Szabó Sándor, a tartalék játékvezető Berettyán Péter.

Slágermeccs TorinóbanA Kassai által dirigált összecsapáson egyébként hatalmas meglepetés lenne, ha a hazaiak – akik vezetik az angol bajnokságot – pontot vesztenének az ukránok ellen. A City a csoport toronymagas esélyese, a Guradiola-gárdát a Lyon igyekszik megszorítani, amely a német Hoffenheimet fogadja, ugyancsak este kilenctől.A nap slágermérkőzését Torinóban rendezik meg 21 órakor: a Juventus a Manchester Unitedet fogadja.

A pikantériáját az adja a meccs­nek, ami a két gárda az egy körrel korábbi, manchesteri összecsapásának is, hiszen a portugál zseni, Cristiano Ronaldo egykoron az angolok játékosa volt.A Juventus játékosa, Blaise Matuidi érdekes sztorit osztott meg csapattársa, Ronaldo elképesztő erőállapotáról. A francia középpályás az RMC Sportnak elárulta, csupán egy pályára kerülő játékos nem volt fáradt a Manchester United ellen 1–0-ra megnyert Bajnokok Ligája-csoportmeccs után.„Mindannyian hullafáradtak voltunk a Manchester Unit...

Olvassa el: naplo.hu