Sterlingtől tart a horvát kapitány

Vb. A második elődöntőt is lejátsszák az oroszországi vb-n: szerdán 20 órától, Moszkvában, a Luzsnyiki Stadionban feszül egymásnak Horvátország és Anglia (élő M4 Sport).Az angolok számára könnyebben alakult a nyolcaddöntő, sima, 2–0-s győzelmet arattak a svédek felett a legjobb nyolc között. A horvátoknak a házigazda oroszokkal kellett felvenniük a versenyt, és alaposan meg is szenvedtek Sztanyiszlav Csercseszov tanítványaival: a rendes játékidő után 1–1 állt az eredményjelzőn, így jöhetett a hosszabbítás.

Előbb Vida szerzett vezetést a hazaiaknak, azonban a 115. percben Fernandes egyenlített. Következett a büntetőpárbaj, mely óriási izgalmakat hozott, végül Modricék örülhettek. Mindenki elszánt„Ha meg tudtuk akadályozni, hogy Lionel Messi és Christian Eriksen gólt szerezzen ellenünk, akkor Harry Kane-nel is boldogulunk” – mondta Zlatko Dalic horvát szövetségi kapitány magabiztosan.Dalic úgy véli, Raheem Sterling veszélyesebb, mint Kane, holott a Manchester City támadója három éve nem volt eredményes a válogatottban.

„Sterling nagyon fontos játékosa Angliának, rendkívül gyors, és jól megérti magát Kane-nel” – fogalmazott Dalic.Horvátország klasszis játékosa, Mario Mandzukic szerint nem fáradt a csapat, készen állnak a vb-elődöntőre. A támadó elmondta, hisznek magukban, jó a csapatkohézió, készen állnak a harcra.Harry Kane, az angolok gólvágója a szövetség holnapjának nyilatk...

Olvassa el: naplo.hu