A kutyát sem érdekli, hogy Hadházy Ákos leteszi-e az esküt – Kövér László volt a Narratíva vendége3Fénykép© origo.hu

A kutyát sem érdekli, hogy Hadházy Ákos leteszi-e az esküt – Kövér László volt a Narratíva vendége

, 5 hír, 0 oldalnézet

A házelnök a Narratíva című műsorban ugyanakkor megjegyezte, úgy vette észre, hogy az ellenzéki padsorokban vannak olyan képviselők, akik már levonták a következtetést, tehát amikor például provokatív módon kivonult az ülésteremből, nem mindenki követte Gyurcsány Ferencet. Kövér László szerint ez visszafogott, óvatos optimizmusra ad okot.

Kifejtette azt is, hogy a DK vérszerződést kötött a Jobbik maradékával, és ők majd ugyanazokkal az eszközökkel próbálnak élni, mint az elmúlt években. Kövér László szerint Gyurcsány Ferencnek az a célja, hogy ő legyen a viszonyítási pont az ellenzéken belül, aki pedig nem követi őt, azt kirekesztik az ellenzék soraiból.

A kutyát sem érdekli, hogy Hadházy Ákos leteszi-e az esküt, engem is csak azért érdekel, mert érinti az Országgyűlés működését" - válaszolta Kövér László, Heiter Dávid Tamás azon kérdésére, hogy a független képviselő mikor teheti le esküjét. A politikus hozzátette, hogy Hadházy előbb-utóbb esküt tesz majd, ha hajlandó bejönni az Országházba, csak ezekkel a polgárpukkasztó akciókkal próbálja meg magára felhívni a figyelmet, mert amúgy jelentéktelen figura.