Fidesz-MSZP tévévita: a kerítés állni fog
Fotó: www.hirado.hu

Fidesz-MSZP tévévita: a kerítés állni fog

6 hírek, 2

Az MSZP és a Fidesz frakcióvezetője, Tóth Bertalan és Gulyás Gergely vitázott csütörtök éjjel az RTL Klubon, Baló György műsorában. A kihívó Tóth volt, aki a nyugdíjak és Paks 2 ügyét vetette fel, Gulyás pedig a bevándorlást és a magyar gazdaság helyzetét.

Kerítés

Ha az MSZP kormányoz, lebontják a kerítést? – kérdezte Baló. Tóth azt mondta, a kerítés állni fog a határon, amíg a menekültválság tart, azután megkérdezte Gulyást, mit gondol, örökre kellene maradnia a kerítésnek?

A Fidesz frakcióvezetője szerint, amíg előre lehet látni a történelem folyását, Európának erős migrációval kell számolni, ami ellen csak a kerítés jelent védelmet. Megjegyezte: örül annak, hogy a szocialisták ilyen nagy utat jártak be, ugyanis amikor építeni kezdte a kormány a kerítést, még feleslegesnek mondták.

Soros-terv

Baló arról kérdezte a Fidesz frakcióvezetőjét, látott-e olyan „Soros-tervet”, ami érvényesnek tekinthető. Gulyás azt mondta: elolvasta a sajtóban, amit a 444 Soros-tervként publikált, szerinte ez egy átfogó írás volt, ami minden olyan részt taglalt, amiről szól a nemzeti konzultáció. (Feltehetően erre a cikkre gondolt Gulyás, de ez finoman szólva sincs összhangban a konzultációval.)

Tóth értelmezhetetlennek gondolja, hogy a Fidesz „elbíbelődik mindenféle újságcikkekkel”, miközben a kormánypárt által delegált Navracsics Tibor, aki frakcióvezetőként Gulyás elődje is volt, azt mondta, ho...

    Olvassa el: 24.hu