A nézők számára ingyenes lesz a Super Racing Fesztivál© sonline.hu

A nézők számára ingyenes lesz a Super Racing Fesztivál

, 4 hír, 2 oldalnézet

Napjaink két, nemzetközi szinten is ismert és elismert magyar autóversenyzője, a túraautó-világkupa-győztes Michelisz Norbert és a háromszoros kamion Európa-bajnok Kiss Norbert is „ringbe száll” a Hungaroringen június 11-12-én tartandó Super Racing Fesztiválon. S ha a két sztárversenyző részvétele önmagában nem lenne elég vonzó (bár tudjuk, hogy a technikai sportok szerelmesei számára nagyon is az), ráadásként a rendezvény ingyenes lesz a nézők számára.

A versenyhétvége a Hungaroring Sport Zrt. és a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közös eseménye, így a két cég a szervezésben és az előkészületekben is együttműködik, ennek a kooperációnak köszönhető az is, hogy ingyenes lesz a rendezvény.

„Nagyon örülünk, hogy részt vehetünk a Super Racing Fesztivál szervezésében és előkészítésében, amelyben a Hungaroring kiváló partnernek bizonyult – nyilatkozta Weingartner Balázs, a HUMDA Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Az Ügynökség számára nagyon fontos, hogy ezen a komplex rendezvényen négy különböző sorozat futamát tartják meg a hétvégén.