A Sziget idén minden eddiginél minden eddigibb lesz
Fotó: tenyek.hu

A Sziget idén minden eddiginél minden eddigibb lesz

7 hírek, 3

Most, hogy az egész világ a Coachelláról cikkezik, elmondjuk, hogy milyen lesz az idei Sziget, ami nem csak azért menőbb mint a Coachella, mert ide jár a HÉV is, hanem mert zenei programok mellett van egy csomó minden más is. Sőt idén is minden eddiginél többször sütötték el, hogy miben is lesz minden eddiginél másabb a 25 éves fesztivál, vagyis a 26. Sziget.

Idén 1 milliárd forinttal többet költenek a nagyszínpados fellépőkre mint tavaly, de nemcsak azért lett most ennyire erős és friss a zenei felhozatal, hanem azért is, mert szerencséjük volt. Nem kell ahhoz hatalmas fesztiválszervezőnek lenni, hogy az ember lássa, hogy amennyiben a nagy előadók éppen a világ másik felén turnéznak, vagy egyáltalán nem koncerteznek, szülési szabadságon vannak, nyaralnak, vagy a rehabon pihenik ki a fáradalmakat, akkor a világ pénze sem elég ahhoz, hogy idevarázsolják őket.

Most viszont úgy alakult, hogy olyan nevek, mint Lana Del Rey, a Gorillaz, Kendrick Lamar, Dua Lipa, Mumford and Sons vagy az Artcic Monkeys tényleg olyan erős és kurrens zenei felhozatalt jelentenek, ami elég menő nemcsak itthon, de egész Európában is.

    Olvassa el: divany.hu