A Toronto Raptors a bajnok3Fénykép1Videó© origo.hu

A Toronto Raptors a bajnok

, 9 hír, 3 oldalnézet

Ezt a sors nem akarta. Amilyen sérüléshullám söpört végig a Golden State-en ebben az egész szezonban és amennyire felerősödött ez az utóbbi időben, az is óriási dolog, hogy eljutott idáig Steve Kerr csapata, de ezen az estén még kaptak egy újabb hatalmas pofont.

A "Game 6 Klayt" előhúzó Klay Thompson ugyanis egyértelműen a gárda legjobbja volt a mérkőzés folyamán, dobott 30 pontot 12 mezőnykísérletből, voltak hatalmas triplái, ő tette hozzá azt a pluszt, amellyel a GSW vezetni is tudott, de a harmadik negyed hajrájában egy zsákolási kísérlet közben megsérült, méghozzá olyan súlyosan, hogy már csak a két büntetőt dobta be, de ezt követően már nem tért vissza az öltözőből.

A hírek szerint komolyabb térdsérülésről van szó, a(z ezen a meccsen) legjobbja elvesztése pedig úgy tűnt, hogy végleg megtöri a Warriorst, ám a hazaiak még egyszer, utoljára felszívták magukat, Draymond Green (11 pont, 19 lepattanó, 13 gólpassz) és Andre Iguodala (22 pont, 9/15 mezőnyből) nagy játékaival, illetve DeMarcus Cousins clutch pontjaival visszajöttek, majd tíz másodperccel a vége előtt faultkiharcolás és az óra lepörgetése helyett Danny Green is besegített nekik azzal, hogy eladta a játékszert.