Apple Pay már a Gránit Banknál és az Erste Banknál is© portfolio.hu

Apple Pay már a Gránit Banknál és az Erste Banknál is

, 7 hír, 0 oldalnézet

Bő öt héttel a magyarországi premiert követően a Gránit Banknál és az Erste Banknál is elrajtolt az Apple kényelmes és biztonságos fizetési szolgáltatása, az Apple Pay. Az ügyfelek számára teljesen díjmentes funkciót a két szóban forgó szereplő bármely bankkártyájával lehet használni, az Erste esetében ráadásul már akár Visa típusú kártyákkal is, legyen szó betéti vagy épp hitelkártyáról.

Az érintéses tranzakciókhoz egy arra alkalmas Apple készülék (iPhone 6 vagy annál újabb telefon, illetve bármilyen Apple Watch), egy aktív bankkártya, nem utolsó sorban pedig az érintéses fizetésre felkészített POS terminál szükséges. Az alig egyperces telepítést az iOS Wallet appjában lehet kezdeményezni (jobbra fent a + gombra bökve).

Fontos, hogy a Gránit Bank SMS-ben visszaigazoló kódot küld az ügyfél szerződésében lévő mobilszámára, amely elengedhetetlen a regisztráció befejezéséhez. Amennyiben a szöveges üzenet bármilyen okból nem érkezik meg, úgy célszerű felvenni a kapcsolatot a bank ügyfélszolgálatával.