Átadták a Junior Prima-díjat magyar sajtó kategóriában4Fénykép© hirado.hu

Átadták a Junior Prima-díjat magyar sajtó kategóriában

, 6 hír, 6 oldalnézet

Huszák Dániel méltatásában elhangzott, hogy a Portfolio újságírójaként és elemzőjeként egy személyben ötvözi és megtestesíti mindazt az erényt, amit munkaadó vállalata a magáénak vall, és amely kiemeli a portált a hazai pénzügyi, gazdasági média mezőnyéből. Legendás munkabírás, gyorsaság és hatékonyság, lelkesedés és szakmai elhivatottság jellemzi.

Már 2015-ös érkezése után néhány héttel egyértelmű vált, hogy egyike lesz a Portfolio azon juniorjainak, akik repülőrajtot véve a legkiemelkedőbb teljesítmény felmutatását tűzik ki célul. Adottságai egyszerre több területen teszik bevethetővé, legyen szó a magas színvonalú és hatékony külföldi kapcsolattartásról, a konferenciaszervezésről vagy éppen a munkaidejének tetemes hányadát kitevő témafeldolgozásról, online cikkírásról.

Huszák Dániel a hazai lakossági megtakarítások és befektetések piacáról szóló (többek között az életbiztosítások, a kriptovaluták és a káros piramisjátékok aktualitásait tárgyaló), majd a fintech iparág, az Ipar 4.0 és a haditechnika újításairól szóló írásaival is kitűnt az elmúlt években, elnyerve a zsűri elismerését, amelynek tagjai az alábbiak voltak: Balogh Gabriella, Holló Márta, Varga Edit, Papp Dániel, Dr. Parragh László, Perlusz László, Tallai Gábor, Vaszily Miklós, Krisán László.