Az Arsenal ajánlatot tett Szoboszlai Dominikért3Fénykép© hirado.hu

Az Arsenal ajánlatot tett Szoboszlai Dominikért

, 11 hír, 2 oldalnézet

A Football Insider szakportál értesülése szerint az Arsenal kilencmillió fontos (több mint 10 millió euró, 3,3 milliárd forint) ajánlatot tett a Red Bull Salzburgnak Szoboszlai Dominik magyar válogatott labdarúgó játékjogának megvásárlásáért.

A szerdai cikk szerint a londoni klubnál régóta figyelemmel kísérik a 18 éves középpályás fejlődését. Szoboszlai iránt a Borussia Dortmund, a Lazio és a Juventus is élénken érdeklődik, az Arsenal pedig már idén nyáron szeretné kivásárolni ausztriai szerződéséből. Az osztrák csapatnak azonban nem sürgős a magyar válogatott középpályás eladása, ugyanis idén tavasszal hosszabbított szerződést 2022-ig, ráadásul néhány jól sikerült BL-meccsel könnyen feljebb mehetne az ára.

A Football Insider a világ egyik legkeresettebb tizenéves futballistájának nevezi a székesfehérvári születésű és nevelésű Szoboszlait, aki az előző idényben bekerült az osztrák bajnok Salzburg felnőtt csapatába, és bemutatkozott a magyar felnőtt válogatottban, amelyben eddig négyszer lépett pályára.