Bekeményít a Fradi-tábor, akin nem lesz maszk, az nagy pofont kap6Fénykép© blikk.hu

Bekeményít a Fradi-tábor, akin nem lesz maszk, az nagy pofont kap

, 21 hír, oldalnézet

Harmadszorra is pályára lép a Ferencváros focicsapata a Bajnokok Ligájában, ezúttal az olasz rekordbajnok Juventus ellen. A Juve keretében ott van a többszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, de az olasz válogatott védőt, Giorgio Chiellinit és persze spanyol Alvaro Moratát is ki lehet emelni, az edzőjük pedig Andrea Pirlo.

Ehhez képest a Fradi leginkább a meglepetésben bízhatott még akkor is, ha egy hete az ukrán Dinamo Kijev ellen 2-2-t játszott: a Juventus keretének összértéke 29,49 millió euró a Transfermarkt adatai szerint, az FTC-é 1,06 millió. A fogadóirodák sem adnak sok esélyt a magyar bajnoknak: a Bet365 fogadóoldal 11-szeres pénzt ad a Fradi győzelmére, hatszorosat döntetlenre, és 1,25-öset a Juventuséra.

A meccs nem csak a pálya miatt érdekes most sem: a Puskás Aréna azon kevés európai stadionok egyike, ahova egyáltalán beengedtek nézőket, mivel az UEFA engedélyezi az ülőhelyek harmadának elfoglalását. Ez nagyjából 20 ezer nézőt jelent, viszont a kormány több helyen is megüzente a szurkolóknak, hogy ha most sem tartják be a koronavírus miatt szigorodott előírásokat, akkor bezárják a stadionokat. A képek alapján tényleg tartják a távolságot.