Bizarr szerződés – Elképesztő összeg ütheti Harry herceg markát, a királynő halála után© sonline.hu

Bizarr szerződés – Elképesztő összeg ütheti Harry herceg markát, a királynő halála után

, 7 hír, 268 oldalnézet

Harry már készül a családi perpatvar következő fejezetére.

Alig egy hete újabb bombaként robbant a hír, miszerint önéletrajzi könyvet ír Harry herceg, amely előreláthatólag 2022 végén jelenik meg. A Penguin Random House kiadó 22 millió dollárt, azaz több mint 6 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet előlegként Sussex hercegének. A királyi család szakértői szerint, Harry új ötlete csak a „jéghegy csúcsa lesz” a hónapok óta tartó botrányhadjáratban.

A könyv első kézből származó leírása lesz az életemnek. Pontos, teljes és őszinte. Ezt a könyvet nem úgy írom, mint a herceg, akinek születtem, hanem mint a férfi, akivé váltam.

Azóta kiderült, hogy nem egy, hanem rögtön négy kötetre szerződtették le a herceget, amiből a második csak a királynő, II. Erzsébet halála után kerülhet kiadásra. A Mirror cikke szerint, két oka lehet annak, hogy Harry kivár nagyanyja távozásáig. Az egyik, hogy a lehető legvérlázítóbb és polgárpukkasztóbb témákat tartogatja a második könyvre, a másik opció pedig, hogy az uralkodó halálával megnövekedik az érdeklődés a királyi könyvek iránt, így nagyobb bevételre lehet számítani.