Brad Pitt az űrállomáson dolgozó asztronautákat kérdezheti6Fénykép2Videó© origo.hu

Brad Pitt az űrállomáson dolgozó asztronautákat kérdezheti

, 8 hír, 0 oldalnézet

A színész új filmje kapcsán kapott lehetőséget arra, hogy beszélgessen egy amerikai űrhajóssal.

“Ki volt a jobb, Clooney, vagy én?” – többek között ezt a kérdést is feltette a Nemzetközi Űrállomás amerikai űrhajósának Nick Hague-nek Brad Pitt, aki a hamarosan a mozikba kerülő Ad Astra – Út a csillagokba című sci-fi főszerepét játssza.

A filmsztár 20 perces interjúban faggatta az űrhajóst az űrállomáson folyó életről és a munkájáról. Pitt Washingtonból beszélt az űrállomással a NASA houstoni misszióirányítási központjának közvetítésével. Pitt az Ad Astra – Út a csillagokba című filmben Roy McBride űrhajóst játssza, ki a Naprendszer külső bolygói felé tart, hogy felkutassa eltűnt apját. Barátjára, George Clooneyra célzó kérdésével azt tudakolta a súlytalanság állapotának ábrázolásáról: “Ki volt hihetőbb, Clooney, vagy Pitt?”. Clooney ugyanis 2013-ban a Gravitációban szintén űrhajóst játszott.

“Abszolút jobb voltál” – válaszolta nevetve Hague. A színész azt is megkérdezte, hogy az űrállomáson, ahol három amerikai, két orosz és egy olasz asztronauta dolgozik jelenleg, ki kezeli a zenét. Hague azt válaszolta, hogy felváltva kezelik, úgyhogy a hangulat igazán “nemzetközi”.