Brutális párosításokkal tér vissza a Bajnokok Ligája
Fotó: index.hu

Brutális párosításokkal tér vissza a Bajnokok Ligája

7 hírek, 2

Végre elkezdődik kedd este a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. Az idei kiírásban több csoportban is érdekesen alakultak az eredmények, így néhány igazán pikáns párharcra van kilátás.

Rögtön kezdésként kedden a Juventus otthonába látogat majd a Tottenham Hotspur. Az angolok némi meglepetésre csoportgyőztesként léptek tovább a Real Madrid, a Dortmund és az APOEL előtt, de a bajnokság rengeteg energiáját felemészti Mauricio Pochettino csapatának, hiszen a Chelsea, a Liverpool és a Manchester United is egy-egy pontra van egymástól az élmezőnyben.

Massimiliano Allegri

A Juventusnak ennél könnyebb a helyzete, a Zebráknak “csak” a Napolival kell torzsalkodniuk az olasz bajnoki címért, de Massimiliano Allegri csapata jelenleg egy pontra van a listavezetőtől. Olaszországban ráadásul az a szóbeszéd járja, hogy éppen a Allegrit szemelték ki a Spurs új edzőjének.

Szerdán jön a nagyágyú: a Real Madrid látja majd vendégül a Paris Saint-Germaint. A két csapat legutóbb a 2015/16-os idény csoportkörében találkozott egymással: Párizsban gól nélküli döntetlent játszottak egymással, míg a Santiago Bernabeuban a hazaiak örülhettek Nacho 35. percben szerzett gólját követően.

Nacho Fernandez gólöröme a PSG ellen (Fotó: JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

A párharc több szempontból is érdekes, egyrészt két bombaerős csapat méri össze tudását, másrészt

Zinedine Zidane maga is bevallotta, hogy a párh...

    Olvassa el: 24.hu