Dömötör szerint a baloldal nem képes ellenállni a bevándorlást fokozó terveknek4Fénykép1Videó© hirado.hu

Dömötör szerint a baloldal nem képes ellenállni a bevándorlást fokozó terveknek

, 9 hír, 0 oldalnézet

A „csetlő-botló” baloldal nem képes és nem alkalmas arra, hogy ellenálljon a bevándorlást fokozó terveknek – erről beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Dömötör Csaba felidézte, hogy Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt nemrégiben találkozott Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével. Úgy fogalmazott: Timmermans és társai a baloldali polgármesterekkel hajtanák végre a bevándorlást ösztönző programokat – hangzott el az M1 Híradójában.

Az önkormányzati választási kampány hajrájában, csütörtökön Brüsszelben jelent meg Karácsony Gergely. A sajtó teljes kizárása mellett tárgyalt Frans Timmermansszal, az európai szocialisták bukott csúcsjelöltjével, aki az új uniós testület klímavédelemért felelős tisztségviselője lesz. Az egyeztetés tartalmáról előzetesen nem árult el részleteket.

A V4 hírügynökségnek mindössze annyit mondott, bevándorlási kérdések biztosan nem kerülnek majd szóba. Az ATV-nek viszont Karácsony Gergely még a repülőgépre való beszállása alatt is nyilatkozott.