Egy szomáliai férfi erőszakolhatott meg egy egyetemista lányt Budapesten5Fénykép1Videó© origo.hu

Egy szomáliai férfi erőszakolhatott meg egy egyetemista lányt Budapesten

, 12 hír, 2 oldalnézet

Egy oltalmazott státuszú, Magyarországon élő 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint bántalmazott, majd megerőszakolt egy egyetemista lányt Budapesten - írja a police.hu.

A rendőrség szerint egy 25 éves lány hétfőn egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen ünnepelte barátnőjének sikeres államvizsgáját, ahol a két lány megismerkedett két férfival. Hajnalban a két egyetmista a szórakozóhelyről külön indult haza és a 25 éves nőnek a szomáliai férfi felajánlotta, hogy elkíséri, majd a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta azzal az indokkal, hogy elszív egy marihuánás cigarettát.

A police.hu cikke szerint a parkban a férfi szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt egyértelműen elutasította. A férfi ekkor erőszakossá vált, a lányt többször megütötte, a száját befogta és megerőszakolta; majd a telefonját is elvette. A nő sikoltozására egy amerikai férfi felfigyelt, aki a segítségére sietett, de a férfi a lányt védeni próbáló amerikai férfira is rátámadt, többször megütötte, megrúgta, majd a dulakodás után elfutott a helyszínről.