EL: a görögök fogadkoznak, nem nézik már le a Vidit

EL: a görögök fogadkoznak, nem nézik már le a Vidit

15 hírek, 2

Nem fogják elkövetni még egyszer azt a hibát, amit Szalonikiben, amikor lenézték a Vidit – mondta a görög PAOK román vezetőedzője a csütörtöki Európa-liga mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

Razvan Lucescu kiemelte: korábban megnézték a Vidi Chelsea elleni mérkőzését, melyen kiváló vendégegyüttest láttak, mégis rossz volt a hozzáállásuk a hazai találkozóhoz, mert előzőleg a székesfehérvári csapat itthon kikapott a BATE Boriszovtól, ők viszont később simán nyertek Fehéroroszországban.

Ezért komoly árat fizettünk, ráadásul egy nehéz helyzetben lévő csapatot jó helyzetbe hoztunk

– fogalmazott. Lucescu nagyon fontosnak nevezte a Vidi elleni meccset, amely előtt nem számolgatnak, egyszerűen csak felkészülnek, kimennek a pályára és megpróbálják a legjobbjukat nyújtani. Razvan Lucescu kérdésre azt is elmondta, nem számít, hogy papíron melyik a jobb csapat, csak az a lényeg, a pályán melyik tud jobb teljesítményt nyújtani és melyik hibáz kevesebbet.

José Crespo, a PAOK spanyol hátvédje is elismerte, hogy meglepte őket a Vidi játéka, de hozzátette, hogy az előző mérkőzésük már a múlt. Megpróbálják kijavítani a hibákat és megnyerni a találkozót.

A görög csapatban századik meccsére készülő játékos szerint az európai kupákban ma már nincsenek könnyű mérkőzések, ezért is fogják komolyan venni a Vidi elleni visszavágót.

A Groupama Arénában 18.55-kor várhatóan telt ház előtt kezdődő ta...

Olvassa el: 24.hu