Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán2Fénykép© beol.hu

Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán

, 7 hír, 0 oldalnézet

A Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárda otthonában, így négy fordulóval az OTP Bank Liga zárása előtt még nem tudta matematikailag is bebiztosítani 32. bajnoki címét a zöld-fehér csapat. Erre viszont akár már vasárnap sor kerülhet, amennyiben a Puskás Akadémia nem győzi le az MTK-t.

A címvédő FTC már az előző fordulóban is bebiztosíthatta volna sorozatban harmadik bajnoki címét, akkor azonban hazai pályán csak 1-1-es döntetlent tudott játszani egyetlen – matematikailag még – számottevő üldözőjével, a Puskás Akadémiával.

Szergej Rebrov ezúttal már nyilván nem szívesen szalasztotta volna el a lehetőséget. Ehhez képest az ukrán szakember több állandó kezdő játékosát – Lovrencsics Gergőt, Isael, Tokmacot vagy éppen Botka Endrét – is csak a kispadra nevezte, míg Dibusz Dénes ezúttal a keretbe sem került be. A válogatott kapus helyén Bogdán Ádám kapott lehetőséget: a 33 éves, korábban szintén válogatott kapus így bemutatkozhatott végre a magyar élvonalban.De, ami azt illeti ez a Fradi-kezdő sem volt gyengének mondható.