Erőszakkal vádolt jobbikos: Elégtételt fogok venni minden hazugságért© kemma.hu

Erőszakkal vádolt jobbikos: Elégtételt fogok venni minden hazugságért

, 5 hír, 0 oldalnézet

„Az elmúlt napokban egy olyan, eddig soha nem látott karaktergyilkos sajtóhadjárat indult meg személyem ellen, amire nehéz szavakat találnom. A kormánypárti propaganda teljes gépezete, minden ágyúja felénk fordult és megállás nélkül lőni kezdett, szokásosan a tények teljes figyelembevétele nélkül. Ez ugyanaz a gépezet, amely már több száz pert vesztett el, hiszen több száz esetben bizonyosodott be, hogy hazudtak” – írta a jobbikos politikus.

Ezután úgy folytatja, megteszi a szükséges jogi lépéseket - számol be róla a Magyar Nemzet.

„[…] elégtételt fogok venni minden hazugságért, jogi értelemben. Akik hazudtak, bűnhődni fognak. Akik hazudtak, fizetni fognak. Akik hazudtak, lebuknak. Tartozzon bármelyik oldalhoz. Mert az igazság mindig győz, és azért, amit ezek az emberek velem és a családommal, barátaimmal tettek, meg kell, hogy kapják méltó büntetésüket” – fogalmazott Földi.

Mint ismert, a Jobbik tavaly év végi, vidéki eseményén, ahol kizárólag a párt vezető politikusai vettek részt, egy korábbi, meg nem nevezett polgármester bezárta egy szobába, majd megpróbálhatta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát, az eseményt pedig – a Bors információi szerint – a pártvezetés megpróbálta eltussolni.