Gesztesi Károlytól a Vígszínházban búcsúznak9Fénykép1Videó© infostart.hu

Gesztesi Károlytól a Vígszínházban búcsúznak

, 30 hír, 5 oldalnézet

Gesztesi Károly halálával kapcsolatban tett felháborító kijelentéseket Egerfai József MSZP-s politikus, akit Karácsony Gergely főpolgármester delegált néhány hete a Budapest Dísz- és Közvilágítási Kft. felügyelő bizottságába - derült ki az Origo birtokába került Facebook-bejegyzésekből. Egerfai, aki korábban a Gyurcsány-párti Vadai Ágnes férje volt, többek között olyan kijelentéseket tett, hogy össztársadalmi hasznosság szempontjából van különbség halott és halott között. Egerfai 1994-2010 között volt az MSZP fővárosi képviselője.

Van fontos és kevésbé fontos halott? - kapta meg a kérdést egy neves balliberális személytől Egerfai József a közösségi oldalán, miután Gesztesi Károly múlt szombati halála kapcsán többek között arról írt, hogy őt csak komoly művészek halála foglalkoztatja. Egerfai minderre azt válaszolta, hogy össztársadalmi hasznosság alapján biztosan van különbség halott és halott között.  Az ismert balliberális személyiség a bejegyzés szerint nagyon felháborodott Egerfai megjegyzésén, és közölte, hogy mégiscsak egy emberről van szó.

Egerfai József Gesztesi Károly halálával kapcsolatos bejegyzéseit alább olvashatják.

A műsorismétlés, amire Vadai Ágnes volt férje utal, arra vonatkozik, hogy az RTL - feltűnően ízléstelenül - Gesztesi Károly halála után két nappal megismételt egyik csatornáján egy olyan régebbi műsort, amelyen a drámai körülmények között meghalt színészen viccelődtek.