Görbicz Anita edző lesz Győrben12Fénykép© origo.hu

Görbicz Anita edző lesz Győrben

, 15 hír, 2 oldalnézet

A Győri Audi ETO KC vezetősége fontos bejelentéseket tett a csapat jövőjére nézve. A klub szerződést hosszabbított Danyi Gábor vezetőedzővel, Holanek Zoltán erőnléti edzővel és Kun Attila videoelemzővel is. Görbicz Anitára a 2020/2021-es szezontól kezdődően már nemcsak a csapatban számít a vezetőség, pályaedzőként is kipróbálhatja magát Győrben. A játékoskeretben szintén lesznek változások a következő idénytől.

A sikeres szereplés miatt még egy évet aláírt a klub Danyi Gábor vezetőedzővel, aki mellett a szakmai stáb is tovább végezheti a megkezdett munkát. A csapat másodedzője, Zdravko Zovko a következő szezonban az együttes utánpótlás akadémiáján is fontos szerepet kap a játékosok fejlődését segítve.

Görbicz Anita számára igazi megtiszteltetés lesz aktív játékosként, és mellette már pályaedzőként is a győri csapatnál dolgozni. A keretben a szélső posztokon játszó Bódi Bernadett és Puhalák Szidónia további egy-egy évet írtak alá a klubbal, míg Katarina Bulatovic és Jana Knedlikova a 2019/20-as szezon végén távozik az együttestől.