Gyurcsány adóbűnöző ügyvédje Dobrev Klárával egyeztetett© delmagyar.hu

Gyurcsány adóbűnöző ügyvédje Dobrev Klárával egyeztetett

, 6 hír, oldalnézet

Gyurcsány Ferenc ügyvédjét, Czeglédy Csabát kétszer már elítélte a bíróság adócsalásért. Czeglédynek most újra bíróság elé kell állnia, mivel a vád szerint diákszövetkezeteken keresztül szivattyúzta ki a pénzt, kihasználva és megkárosítva ezzel a jóhiszemű diákokat – emlékeztetett videónyilatkozatában Budai Gyula. A kormánypárti politikus rámutatott: az eltűnt hatmilliárd forintról a mai napig nem lehet tudni, hogy hova került.

Mint videónyilatkozatában Budai Gyula fogalmazott, kedd óta az is nyilvánvalóvá vált, hogy Czeglédy és a bandája mindent megtesz annak érdekében, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást. Ezt bizonyítja az is, hogy kedden sem tartottak érdemi tárgyalást, mert egyetlen vádlott sem jelent meg.

Eközben Czeglédy Csaba a Facebook-bejegyzésének tanúsága szerint „kedélyesen futóedzést tartott”. Ez is mutatja a gátlástalanságát – mondta a politikus, aki szerint sokat mondó az is, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is kiáll az adócsaló ügyvédje mellett. Szerinte ezt bizonyítja, az is, hogy a szombathelyi választókerületben jelöltként fogják indítani Czeglédyt.