Halász: Soros katonái áskálódnak Magyarország ellen Brüsszelben
Fotó: tenyek.hu

Halász: Soros katonái áskálódnak Magyarország ellen Brüsszelben

8 hírek, 1

A Fidesz értékelése szerint felerősödtek a támadások Magyarország ellen a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció miatt, „Soros katonái aktívan áskálódnak” Brüsszelben Magyarország ellen – mondta Halász János, a Fidesz frakciószóvivője csütörtökön Budapesten.

A szóvivő sajtótájékoztatóján jelezte: a liberálisok kezdeményezésére a brüsszeli házbizottság napirendre vette a nemzeti konzultációt, erről „büszkén számolt be” Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakcióvezetője és Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti képviselője is.

Felidézte: korábban az Európai Bizottság is azzal fenyegette Magyarországot, hogy napirendre veszi a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, hétfőn pedig az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága döntött úgy, hogy még az idén meghallgatást szervez Magyarországról. Hozzátette: a meghallgatást az a Judith Sargentini zöldpárti képviselő kérte, aki a Magyarországot támadó Soros-jelentés készítését is koordinálja.

Halász János hangsúlyozta: mindebből egyre világosabb, hogy Brüsszel az európai emberek helyett Soros Györgyöt és a „Soros-tervet” védi. Végre akarják hajtani Soros György minden korábbi migránspárti javaslatát: Európa betelepítését migránsokkal, a kötelező kvótát, a felgyorsított családegyesítést, a Soros-szervezetek bevonását a menekültügyi eljárásokba és a bevándorlást elutasító tagálla...

    Olvassa el: magyaridok.hu