Huszti Szabolcs a Videotonban folytatja
Fotó: index.hu

Huszti Szabolcs a Videotonban folytatja

8 hírek, 2

Tegnap a Rangadó.hu úgy értesült, hazatérhet az NB I-be az 51-szeres magyar válogatott Huszti Szabolcs. Az információ igaznak bizonyult, csütörtökön, fél három után néhány perccel a klub a hivatalos honlapján jelentette be a 34 éves középpályás leigazolását.

Őszinte leszek, korábban nem gondoltam volna, hogy én még a magyar bajnokságban pályára fogok lépni. A tavalyi sérülésem után viszont sok időt töltöttem itthon, ekkor keresett meg a Vidi. Beszéltem Kovács Zoltánnal (sportigazgatóval) és Marko Nikoliccsal (vezetőedzővel) is, meghallgattam őket, de elsőre arra gondoltam, hogy nem térek haza. Később aztán sok „apró” dolog megváltoztatta a véleményem

– mondta Huszti Szabolcs a portálnak. Hozzátette, Kovács Zoltán is rengetegszer kereste Vladan Filipovicsot (Huszti menedzserét), Marko Nikolics külön felvázolta neki a terveket, Juhász Rolanddal is sokat beszélgetett, de a csapat jelenlegi legnagyobb sztárja, Danko Lazovics is felhívta, sőt még a klubtulajdonos Garancsi István is biztosította, hogy jó a fehérvári klub jó irányba halad.

Ahogy írják, Huszti 2017 nyarán térdműtéten esett át, így a Vidi orvosi és rehabilitációs stábjával azon dolgozik, hogy minél hamarabb játékra kész állapotba kerüljön.

Huszti hazacsábítása komoly fegyvertény a klubnak, büszke vagyok arra, hogy az átigazolás megvalósulhatott. Hihetetlen profizmus és erős karakter jellemzi, a képességei mellett err...

    Olvassa el: 24.hu