Joan Carrillo lett a Debrecen vezetőedzője4Fénykép© sonline.hu

Joan Carrillo lett a Debrecen vezetőedzője

, 7 hír, 0 oldalnézet

Sajtótájékoztatót jelentette be a DVSC Futball Zrt., hogy a DVSC labdarúgócsapatát a spanyol Joan Carrillo irányítja tovább – írja a haon.hu. A spanyol trénerrel másfél éves szerződést írtak alá, a keddi edzést már ő vezeti.

Mint ismert, a klub október 28-án menesztette a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpárost, azóta Jeremiás Gergő irányította a csapatot megbízott vezetőedzőként – egészen mostanáig, mert az NB I-be a nyáron feljutó, de az utóbbi időben gyengébb teljesítményt nyújtó Loki mostantól a spanyol szakember vezetésével veszi fel a harcot a bennmaradásért.

Joan Carrillo először 2011-ben érkezett dolgozni Magyarországra, a Videotonnál Paulo Sousa segítője lett, majd a 2014–2015-ös kiírásban már vezetőedzőként irányította a piros-kékeket, bajnoki címet is szerzett a csapattal, ám 2015 nyarán azonban távoznia kellett Székesfehérvárról. Ezt követően dolgozott hazájában, az Almeríánál, a horvát Hajduk Splitnél, a lengyel Wisla Krakównál, majd a 2019–2020-as idényben ismét Fehérváron, aztán 2020-ban a ciprusi AEK Larnacánál. Pályafutása eddigi legnagyobb sikere a Videotonnal elért bajnoki cím volt – emlékeztet a Nemzeti Sport.