Jönnek az új jubileumi iPhone-ok az Apple űrhajó kampuszában
Fotó: www.portfolio.hu

Jönnek az új jubileumi iPhone-ok az Apple űrhajó kampuszában

24 hírek, 5

Steve Jobsra emlékezve rajtolt el az Apple idei őszi nagy eseménye, amit első alkalommal tartottak az Apple új kampuszán, azon belül is a Steve Jobs Theater termében. Az egykori Apple-vezértől idézett monológ után Tim Cook lépett színpadra, hogy beszédet tartson Jobs jelentőségéről.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy elsőként én üdvözölhetem Önöket a Steve Jobs Theaterben. Nem telik el nap, hogy ne gondolnánk rá. Az emlékek megrohantak minket, ahogy a mai rendezvényre készültünk. Időbe telt, de eljutottunk odáig, hogy örömmel és nem szomorúsággal gondolunk rá

– mondta az Apple vezére.

Majd a hatalmas, űrhajóra hasonlító, új kampuszt- melyet még Jobs álmodott meg – kezdték méltatni. Az épületet teljes egészében megújuló energiaforrásokkal üzemeltetik. Az alkalmazottakat az év végéig fokozatosan költöztetik be a kampuszra.

Képgaléria:

A nyáron is bejelentett ARKit-nek köszönhetően kiterjesztett valóságban fogják tudni körbevezetni a látogatókat, plusz információkkal, érdekességgekkel látva el őket nézelődés közben.

Ez volt nyáron az Apple WWDC fejlesztői konferenciáján:

Olyan lett az új iPad, mint egy Mac

Sok újdonságot nem hoz az ősszel érkező iOS 11, viszont annál érdekesebben működik majd az új iPad Prón: majd' hogy nem asztali gépet csináltak belőle.

És akkor kezdődjön a bejelentés lényege: a kütyük és a szoftverek.

1) APPLE WATCH

Jöttek a szokásos számok: az Apple Watch Tim C...

    Olvassa el: 24.hu