Karácsony Gergely: A többség nem lehet ellenzékben

Karácsony Gergely: A többség nem lehet ellenzékben

17 hírek, 1

Budapesti évnyitót tartott – bármit is jelentsen az – az MSZP és a Párbeszéd szerdán Zuglóban, ahol két hosszabb beszéd is elhangzott: Karácsony Gergelyé, a két párt közös és majd még ki tudja kiknek a közös miniszterelnök-jelöltje, illetve az MSZP budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes.

Természetesen az összes fontos szocialista felsorakozott Hiller Istvántól Tóbiás Józsefen át Molnár Zsoltig. Ott ült az első sorban Baja Ferenc is, akiről nem tudjuk, végül sikerrel járt-e az évtized projektjében. És szintén elfért még az első sorban szinte a teljes Párbeszéd is.

A rendezvényen ott volt a Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét támogató hírességek egyike, Bálint gazda is. A beszédek előtti várakozás legizgalmasabb pillanatai pedig voltak, hogy a Németh Szilárdról elhíresül Bangóné Borbély Ildikót sikerül-e elkapnia az EchoTv-nek valami korrekt interjúra vagy sem. Nem tudom, mi lett az eredmény.

Ami egyelőre látszik: az MSZP és a DK megegyezett a jelöltek felosztásáról, de nincs közös lista. A DK csak listavezetővel megy neki a választásnak, Karácsony pedig az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje.

A beszédek előtt Molnár Zsolt köszöntötte az MSZP budapesti és országos vezetői, és külön köszöntötte Karácsony Gergelyt, akt egyszerűen csak Magyarország következő miniszterelnökeként aposztrofált. A Himnusz után megnézhettük az MSZP új kampányfilmjét, majd a párbeszéde...

    Olvassa el: index.hu