Kéjbarlang lehetett Lagzi Lajcsi lakóparkjában© blikk.hu

Kéjbarlang lehetett Lagzi Lajcsi lakóparkjában

, 4 hír, oldalnézet

Lagzi Lajcsit áram, víz és gázlopással gyanúsítják. A pere már két éve tart. Egy évekkel ezelőtti vallomásból kiderült, hogy a hozzáköthető Boglárka lakópark lakásában egy kéjbarlang is üzemelt – írja a Bors.

A zenész pere csütörtökön folytatódott a budaörsi bíróságon. Egy korábbi, májusi tárgyalást pótoltak, akkor ugyanis Lagzi Lajcsi rosszul lett, a mentő vitte kórházba. A tárgyalóteremben felolvasták a harmadrendű vádlott 5 évvel ezelőtti vallomását, amelyben elhangzott, hogy a Boglárka Lakópark egyik lakásában a mérőórák ellenőrzésekor furcsa dolgokat is aláltak. A plafonon tükör volt, vörösek voltak a függönyök és a drapériák, hangulatvilágítás, jakuzzi a fürdőben. A fiókokban pedig óvszerek és segédeszközök voltak

Lagzi Lajcsi elmondása szerint ő is csak a peranyagból tudta meg, hogy volt egy ilyen lakás.

Lagzi Lajcsi a Borsnak elmondta, hogy újra érzi magában az erőt és nem fogja feladni. A vád beidézett tanúját rabláncon vezették be a tárgyalóba, dea zenész szerint nem lehet hiteles egy bünőző. Lagzi Lajcsi nem kötött vádalkut, így ha a bíróság bűnösnek találja, akár 12 évre is börtönbe kerülhet.