Kérdéses Bánhidi Bence játéka a spanyolok ellen
Fotó: magyaridok.hu

Kérdéses Bánhidi Bence játéka a spanyolok ellen

8 hírek, 4

Vállsérülése miatt kérdéses Bánhidi Bence játéka a magyar férfi kézilabda-válogatott hétfői, Spanyolország elleni csoportmérkőzésén a horvátországi Európa-bajnokságon.

A MOL-Pick Szeged beállója szombaton, az olimpiai bajnok Dánia ellen 32-25-re elveszített mérkőzés második félidejében kapott egy ütést a vállára, utána a földön maradt, majd az 52. percben cserét kért Ljubomir Vranjes szövetségi kapitánytól, mert nem tudta folytatni a játékot.

„Reggelre nem lett jobb, de reménykedem, hogy holnapra javulni fog. Próbálom pihentetni, kapok kezeléseket, de ha mégsem lesz jobb, akkor szem előtt fogom tartani, hogy a csehek elleni meccs megnyerése talán fontosabb” – nyilatkozta vasárnap az MTI-nek Bánhidi. A 22 éves beálló nem a lövő karját fájlalja, ám mivel októberben már volt vele problémája, a mostani eset fokozott óvatosságot igényel.

A magyar csapat többször is vezetett, és a második félidő elejéig, 16-16-os állásig méltó ellenfele volt az olimpiai bajnoknak a csoportkör első fordulójában. „Az első negyven percből sok pozitívumot lehet levonni, az utolsó húszból pedig nagyon sok negatívumot. Mindkettőt figyelembe kell venni, de az utolsó húsz percből nagyon sokat lehet tanulni, mert nagy fejetlenséget éreztem a pályán” – mondta Bánhidi.

A játékosok többsége rendkívül csalódott volt a lefújás után, de később – mint a Szeged kézilabdázója elárulta – svéd edzőjük igyekezett orvo...

    Olvassa el: magyaridok.hu