Kiderült, ekkor temetik el Berki Krisztiánt - fotó2Fénykép© blikk.hu

Kiderült, ekkor temetik el Berki Krisztiánt - fotó

, 9 hír, 6 oldalnézet

Május 6-án, tragikus módon hunyt el Berki Krisztián. A médiasztár özvegye rendkívül nehéz napokat tudhat maga mögött, hiszen a lelki traumán kívül a temetés ügyintézése is az ő vállát nyomta. Nem lehetett könnyű megfogalmazni azt a közleményt sem, amit Mazsi a tegnapi nap folyamán tett közzé a közösségi oldalán. Az özvegy hangsúlyozta, hogy mindenki fehér ruhában jelenjen meg a temetésen, ahol tisztelettel és szeretettel szeretné utolsó útjára kísérni élete szerelmét.

– Kedves Barátaink! Fájó szívvel tudatjuk, hogy férjemtől, Berki Krisztiántól 2022. május 26-án 14 óra 30 perckor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik szeretnék kegyeletüket leróni és utolsó útjára elkísérni, legyenek szívesek fehér ruhában érkezni. Nagyon nehéz, fájdalmas napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni férjemet (…) Szeretlek Szerelem… – írta Mazsi.

A közleményben arról nem esett szó, hogy Berki Krisztián temetése koporsós vagy urnás lesz. A Bors telefonon érte utol az özvegyet, aki érdeklődésünkre ezt nem kívánta elárulni. Sokakban felmerülhet a kérdést, hogy koszorúval vagy csupán egy szál virággal érkezzen a búcsúztatóra, aminek kapcsán Mazsi lapunknak elárulta: mindenre felkészült.