Kiemelt támogatókat kapott a budapesti vízilabda Európa-bajnokság5Fénykép© infostart.hu

Kiemelt támogatókat kapott a budapesti vízilabda Európa-bajnokság

, 6 hír, oldalnézet

Olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságot rendez január 12. és 26. között Budapest, a Duna Arénában a férfiaknál 16, a nőknél 12 ország válogatottja ugrik medencébe, és egy-egy csapat szerezhet ötkarikás részvételi jogot. A magyar együttesek készülnek a 27 nap múlva kezdődő megméretésre, de közben a szervezők is javában dolgoznak: a Magyar Vízilabda Szövetség megállapodást kötött az Európa-bajnokságra kiemelt támogatóival, köztük az E.ON Hungária Zrt.-vel és a Szerencsejáték Zrt.-vel.

Az egyik Eb-szponzor a szervezetet hosszú ideje támogató E.ON. Kiss Attila, a társaság vezérigazgatója az InfoRádiónak azt mondta, hogy a fővárosi helyszín miatt is különösen fontos lesz a január 12-én kezdődő kontinenstorna.

"Megtisztelő az a hat év, amit a vízilabda-szövetséggel tölthettünk, és pontosan tudjuk, hogy ez mennyire fontos esemény. Nemcsak az olimpiai kvalifikáció lehetősége, hanem a budapesti helyszín miatt" – mondta a vezérigazgató, és arról is beszélt, hogy a vízilabdasportot azért támogatja a cég, mert erősen hisznek abban, hogy a csapat az, amely eredményeket érhet el, és ez az ügyfeleik számára is nagyon fontos élmény.