Kilakoltatják Andy Vajna özvegyét8Fénykép© blikk.hu

Kilakoltatják Andy Vajna özvegyét

, 20 hír, 3 oldalnézet

A Bors a fiatal özvegy egyik barátnőjére hivatkozva azt írja, hogy problémák sorra szakadt Vajna Tímea nyakába férfje januári halála után. Amíg Amerikában volt, addig az Audi terepjáróját visszavették tőle, mert az egy cég tulajdona. Ennél is nagyobb probléma számára, hogy július elsején lejár a közös otthonuk bérleti szerződése, ezért hamarosan el kell hagynia a házat, amelyhez rengeteg szép emlék köti.

A lap felidézi, hogy Palácsik Tímea 2010-ben került először az érdeklődés kereszttüzébe, miután akkori párja, Damu Roland többször is fizikailag bántalmazta. Az egykori sorozatszínész emiatt három év börtönt kapott. A korábban Gattyán György online cégénél hirdetési menedzserként, majd a Sanoma kiadónál ügyintézőként dolgozó nő életében ekkor bukkant fel a sikeres filmproducer.

Az Andy Vajnánál 38 évvel fiatalabb feleség fényűző életét az egész ország követhette a közösségi oldalain, sorra mutatta be méregdrága ruháit, cipőit, frissen kapott luxusautóit, tudósított az utazásairól. Az özvegy barátnője szerint férje halálával azt az életszínvonalat és pompát is elvesztheti, amit Andy Vajna mellett élvezhetett.