Kocsis: a baloldal káoszt és bizonytalanságot szeretne3Fénykép© origo.hu

Kocsis: a baloldal káoszt és bizonytalanságot szeretne

, 16 hír, 0 oldalnézet

"Kommunikációs trükk és kétszínűség, amikor próbálják letagadni az oltásellenes mondataikat" - kommentálta a baloldali pártok legújabb irányvonalát a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint Gyurcsány Ferencék hiába erőlködnek, nemcsak korábban voltak oltásellenesek, hanem most is azok.

Ezt támasztja alá, hogy irományaikban feketén-fehéren leírták, amit gondolnak, és ezt el is mondták ezer helyen. "Ezen nem is változtattak, javaslataikat nem vonták vissza, hiszen most is így gondolják" - tette hozzá.

Kocsis Máté arra utalt, hogy a parlamenti képviselettel rendelkező baloldali pártok januárban határozati javaslatot nyújtottak be annak érdekében, hogy megakadályozzák a keleti oltóanyagok használatát. Mint az Origo megírta, Gyurcsány Ferencék még mindig nem vonták vissza a kínai vakcina betiltását célzó javaslatukat, ami azt jelzi, hogy folytatni akarják a keleti vakcinák elleni kampányukat. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti titkára ez utóbbi kapcsán ma úgy fogalmazott a parlamentben, hogy szánalmas szélkakaskodást folytat az oltásellenes baloldal.