Kocsis Máté: Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott az édesanyámra© 24.hu

Kocsis Máté: Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott az édesanyámra

, 8 hír, 2 oldalnézet

Mint arról több cikkben is beszámoltunk, tegnap Gyurcsány-napot tartott a kormány és a szolgálatában álló média az őszödi beszéd elhangzásának 15 évfordulóján. Orbán Viktor arra volt kíváncsi, ki mit csinált 2006. május 26-án – noha a beszéd csak hónapokkal később került nyilvánosságra –, és erre a napra időzítve jött ki az ELK*RTUK című film előzetese is, melyet stílszerűen motoros futárok szállítottak pendrive-on egyes szerkesztőségekbe.

Természetesen Gyurcsány Ferenc maga is több ízben aktivizálódott, és nem maradhatott ki az emlékezésből Kocsis Máté sem, aki tegnap este a Facebookon írt arról, miért tekinti személyes ügynek mindezt.

„Gyurcsány nagyon szépen szokott beszélni az édesanyjáról. Szeretettel és tisztelettel. Megértem, és ez így helyes. A legtöbb ember nagyon szereti az édesanyját. Én is végtelenül szeretem az anyukámat. Csakhogy az én édesanyámra – sok más emberhez hasonlóan – Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál. Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50.