Kövér László: csak a konzervatívok teremthetik meg a biztonságos élet feltételeit4Fénykép© hirado.hu

Kövér László: csak a konzervatívok teremthetik meg a biztonságos élet feltételeit

, 7 hír, 0 oldalnézet

Az emberek többsége biztonságos életre vágyik, és ennek a biztonságnak a feltételeit "csak mi, konzervatívok teremthetjük és őrizhetjük meg" - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary 2022 elnevezésű konferencián pénteken Budapesten.

A házelnök véleménye szerint a jövő soha nem azoké, akiknek a jelenben több pénzük vagy fegyverük van, nem azoké, akiknek a jelenben erősebb a média által artikulált hangjuk, hanem azoké, akiknek erősebb a hitük, az emberi élet méltósága ugyanis a transzcendenciára való nyitottságban gyökerezik.

Azt mondta, politikai ellenfeleik mind ugyanazt akarják: elfojtani az emberben minden transzcendens iránti vágyat, felszámolni a természetes emberi értéktudatot és identitást és megakadályozni az embert saját érdekei felismerésében és érvényesítésében. "Isten halott, a haza, a nemzet csak fikció, és a család csak tehertétel és az erőszak fészke; nem az vagy, akinek születtél, hanem az, akivé válni akarsz; a világ pedig azért van, hogy kiszolgáljon téged" - ez az üzenetük, vélekedett Kövér László.

csak mi, konzervatívok teremthetjük és őrizhetjük meg
Kövér László,
Kövér: Csak a konzervatívok teremthetik meg a biztonságos élet…