La Liga: a Real Madrid egy góllal nyert Barcelonában3Fénykép1Videó© index.hu

La Liga: a Real Madrid egy góllal nyert Barcelonában

, 6 hír, oldalnézet

A Real Madrid már két ponttal vezet a Barcelona előtt a spanyol bajnokságban, miután a 32. fordulóban 1-0-ra legyőzte a hazai pályán játszó Espanyolt.

A szombaton 2-2-s döntetlent játszó Barca esélyt adott riválisának, hogy már ne csak az egymás elleni eredményeknek köszönhetően vezessen a Real, hanem pontkülönbség is legyen köztük. A három pont megszerzése ujjgyakorlatnak tűnt Zinedine Zidane csapatának hiszen, a legutolsó Espanyollal játszottak. Ehhez képest elég szenvedős lett a meccs nekik.

A meccs elején élénk volt az Espanyol, a negyedik percben máris volt helyzete, de utána átvette az irányítást a Madrid. A 9. percben Casemiro majdnem gól lőtt a saját térfeléről, amikor a kimerészkedő Diego Lópezt próbálta meg átemelni. A kapus azonban visszaért, és lehúzta a labdát. A Real továbbra is kontrollálta a játékot, de komoly helyzetre nem futotta neki, míg az Espanyolnak volt egy-egy villanása, Courtois kapusnak Marc Roca szabadját kellett kiöklöznie, majd Vu Lej is veszélyeztetett a 25. percben.