Lampard a Chelsea új vezetőedzője - hivatalos2Fénykép© origo.hu

Lampard a Chelsea új vezetőedzője - hivatalos

, 4 hír, 0 oldalnézet

A londoniak gólrekordere három éves szerződést írt alá korábbi klubjával.

Az előző szezonban edzősködni kezdő Lampard a Derby Countyval egészen a Championship-playoff döntőjéig menetelt, ott azonban az Aston Villa megálljt parancsolt. Maurizio Sarri távozása után a Kékeknek égető szükségük volt egy vezetőedzőre, ezt pedig egykori játékosukban találták meg. A Kosok végig készségesen viszonyultak a kialakult helyzethez és engedték, hogy szabadon tárgyaljon a két fél egymással.

A londoniak 4 millió font kompenzációt fizet a Derbynek a 41 éves szakemberért, aki a Chelsea-ben játékosként túlzás nélkül állíthatóan legendává nőtte ki magát. Lampard munkáját a Derbynél is segédedzőként dolgozó John Morris és Chris Jones segíti majd.

"Rendkívül büszke vagyok arra, hogy vezetőedzőként térhetek vissza a Chelsea-be. Mindenki tudja, mennyire szeretem a klubot, és mennyi szép emlékem van innen. Minden erőmmel azon leszek, hogy felkészítsem a csapatot a következő idényre. Azért vagyok itt, hogy keményen dolgozzak, és már alig várom, hogy elkezdődjön a közös munka” - árulta el Lampard a Chelsea hivatalos oldalának a hivatalos bejelentést követően.