Lázár: Vásárhelyen lezárult egy korszak© magyarnarancs.hu

Lázár: Vásárhelyen lezárult egy korszak

, 4 hír, 2 oldalnézet

Hosszú posztot tett közzé hivatalos Facebook oldalán a tegnapi önkormányzati választásokkal kapcsolatban Lázár János, amelyben értékelte a voksolás eredményét. Az egykori kancelláriaminiszter - aki tegnap egyébként kerékpárral indult el szavazni - főleg Hódmezővásárhelyre hegyezte ki bejegyzését, ahol újraválasztották a független Márki-Zay Pétert.

"Tegnap az elmúlt évek egyik legizgalmasabb és legtanulságosabb választása ért véget Magyarországon. Mi, a választókerület 19 településén élő fideszesek a kép egészét tekintve akár elégedettek is lehetnénk; különösen az országos eredmények fényében. A szülővárosom választási eredményei miatt azonban csak az egyik szemünk nevethet. Vásárhelyen ugyanis tegnap lezárult egy korszak.

Tudom, hogy sokan, akik ezt a korszakot nem voltak hajlandók úgy látni, ahogy a polgármester úr láttatni igyekezett, mindez csalódással tölti el. Én azonban arra szeretném biztatni a támogatóinkat és mindazokat, akik értékelték az elmúlt időszak fejlesztéseit, hogy holnaptól már ne egy korszak lezárására, hanem az új korszak nyitányára összpontosítsanak.