Lengyelországban vásárolhat az OTP© vg.hu

Lengyelországban vásárolhat az OTP

, 7 hír, oldalnézet

Emelkedéssel indult a hét negyedik napja a tengerentúli tőzsdéken, a piaci kommentárok szerint a hangulatot a Brexit-megállapodással kapcsolatos beszámolók mellett az összességében kedvező vállalati gyorsjelentésekre figyeltek, a Netflix 2,5 százalékkal került feljebb a cég gyorsjelentése után, míg a csütörtöki piacnyitás előtt jelentő és az elemzői várakozásokat felülmúló Morgan Stanley árfolyama 1,5 százalékkal került feljebb.

Az amerikai részvényindexek mérsékelt erősödéssel zárták a csütörtöki kereskedést, a Dow végül 24 pontos emelkedés után 0,1 százalékkal került feljebb, a Nasdaq 0,4 százalékos emelkedéssel zárta a hét negyedik napját, míg az S&P500 0,3 százalékot emelkedett, az S&P500-at a csütörtöki emelkedés után mindössze 1 százalék választotta el a történelmi csúcsától.

A magyar tőzsde emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést, a BUX 313 pontos plusz mellett 0,8 százalékkal került feljebb, míg a blue chipek felemásan zárták a hét negyedik napját. A Magyar Telekom 0,9 százalékos erősödés után 450 forinton zárt. A Mol 1,4 százalékkal került feljebb, az olajcég részvényei 2 850 forinton fejezték be a csütörtöki kereskedést.