Letartóztatták a fideszes politikust, aki Boldog István képviselő közeli munkatársa - Itt vannak a részletek3Fénykép© alfahir.hu

Letartóztatták a fideszes politikust, aki Boldog István képviselő közeli munkatársa - Itt vannak a részletek

, 5 hír, 0 oldalnézet

Kommandósok vitték el azt a fideszes politikust, aki a gyanú szerint vállalkozóktól próbált jogellenesen pénzt szerezni. A nő a Szolnok megyei közgyűlés tagja, és közeli munkatársa a fideszes országgyűlési képviselő Boldog Istvánnak. A fővárosi törvényszék egy hónapra elrendelte a gyanúsított F. Petra letartóztatását.

Híradónk információ szerint november végén itt, Mádon tartózkodott F. Petra, a szolnoki megyei közgyűlés fideszes tagja, amikor elrendelték a letartóztatását hivatali vesztegetés elfogadása miatt. A nő más bűncselekmények miatt is gyanúsított lett. A gyanú szerint F. Petra közbeszerzéseken nyertes vállalkozóktól próbált pénzt szerezni. A nő egyébként közeli munkatársa a fideszes országgyűlési képviselőnek, Boldog Istvánnak. Az asszisztense és a kampányfőnöke is volt már. A gyanúsított ügyvédjét telefonon értük el.

A döntés tehát még nem végleges, másodfokon fogja elbírálni a törvényszék. Ezeken túl azonban az ügyvéd úgy véli, hogy a részéről a történtek pontos feltárása zajlik, korai lenne bármilyen, ennél konkrétabb vélemény.