Megkezdődött az Exatlon Hungary visszaszámlálása23Fénykép© tv2.hu

Megkezdődött az Exatlon Hungary visszaszámlálása

, 24 hír, 0 oldalnézet

Január elsején startolt el az Exatlon Hungary 2020-as szériája, amely idén is töretlen népszerűségnek örvend. A TV2 sikerműsora most újabb, és egyben az utolsó fejezetéhez érkezett, hiszen április 27-én este elindult a visszaszámlálás: már csak huszonöt versenynap, és kiderül, melyik az a női és férfi versenyző, aki magasba emelheti az Exatlon trófeáját és hazaviheti az ezzel járó 15-15 millió forintot.

„Azt gondolom, hogy az a tizennégy atléta, aki versenyben van és nap nap után bizonyít az Exatlon versenyében, mind-mind győztes” – mondta Palik László, az Exatlon Hungary műsorvezetője. – „Ez a fajta sorozat-terhelés, amivel a Bajnokok és a Kihívók ebben a versenyben megküzdenek, az tiszteletet parancsol és azt gondolom, ez is az egyik titka annak, miért szeretik ennyire a nézők ezt a küzdelmet.

Rengeteg fordulatos napon, meglepetésen, drámán vagyunk túl, de megkérdőjelezhetetlen, hogy az Exatlon legizgalmasabb része most jön, ez az utolsó huszonöt versenynap elképesztő futamokat, feszültségeket, drámákat tartogat. Egyre kiélezettebb a verseny, és megjósolhatatlan, hogy mi történik” – tette hozzá.