Megvan a Budapest Honvéd új vezetőedzője3Fénykép© nemzetisport.hu

Megvan a Budapest Honvéd új vezetőedzője

, 7 hír, oldalnézet

A BudapestBudapestBudapest Honvéd Giuseppe Sanninóval kezdte az elmúlt idényt, majd a koronavírus-járvány alatt Pisont István vette át a helyét a kispadon. Az együttes története során nyolcadszor elhódította a Magyar Kupát, így indulhat az Európa-liga selejtezőjében, míg a bajnokságot az ötödik helyen zárta.

Az ideiglenes szakvezető után Bódog Tamást nevezték ki a csapat új vezetőedzőjévé, a klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a Kisvárdáról érkező tréner kettő plusz egy évre írt alá.

"A klub további fejlődése szempontjából új vezetőedzővel vágunk neki a következő szezonnak, Tamás személyében pedig egy felkészült és nagyon motivált tréner érkezik hozzánk. Gyorsan ment a megállapodás, mivel mindkét fél elképzelései összhangban voltak. Egy megalkuvás nélkül küzdő, kezdeményező játékra törekedő csapatot szeretnénk látni" - mondta a szerződés aláírását követően Kun Gábor, a kispestiek ügyvezetője, aki elmondta, hogy Pisont István is a klub kötelékében marad, továbbra is a szakmai stáb tagja lesz.