Mike Pompeo bízik Londonban és a Brexit utáni Egyesült Királyságban© 24.hu

Mike Pompeo bízik Londonban és a Brexit utáni Egyesült Királyságban

, 7 hír, 0 oldalnézet

A boksz legnagyobb élő legendája, Mike Tyson nyár elején az Instagramon jelentette be, hogy „visszatért”. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ez pontosan mire vonatkozik, az egészséges életmódra vagy esetleg a profi bokszra, de annyi biztos volt, hogy Tyson újra elkezdett edzeni, méghozzá egész komolyan.

A nagy bejelentés után elindultak a találgatások, hogy ki ellen térhet vissza Tyson. Volt olyan pletyka is, hogy összehoznak egy Tyson vs. Tyson meccset, az 53 éves legenda a brit Tyson Furyvel bunyózott volna, de állítólag Iron Mike és csapata nem kevesebb, mint 500 millió fontot (190 milliárd forint) szeretett volna az összecsapásért, amire Furyék azt mondták, hogy nevetséges.

Bár a Fury elleni meccs csak hírverés volt, az említett 500 millió fontos díjazás brutális, példa nélküli túlzás. Még akkor is, ha ennek az összegnek csak a fele vagy a negyede lett volna igaz. Csak hogy érezzük a különbséget: Anthony Joshua, a sportág jelenlegi legnagyobb neve összesen 60 millió dollárt (17,5 milliárd forintot) keresett az Andy Ruiz elleni visszavágón.