Mobilmánia: rengeteg neves vendéggel készül a Zeffer-Bajnok 40 lemez (videó)1Videó© delmagyar.hu

Mobilmánia: rengeteg neves vendéggel készül a Zeffer-Bajnok 40 lemez (videó)

, 5 hír, 0 oldalnézet

A bezártság ellenére folyamatos kemény munka zajlik a Mobilmánia háza táján, legutóbb a billentyűs-énekes Zeffer András jelentkezett otthoni videókkal, melyeken az elmúlt évtizedek legnépszerűbb dalait adja elő otthon zongorán, kevéssel előtte pedig egy friss dal is napvilágot látott, Cserfalvi „Töfi” Zoltán “Templomban, kocsmákban” című dalában a Mobilmánia teljes tagsága szerepel.

A zenekar vezetője most leleplezte a következő nagy projektet, mellyel a négy évtizedes Kékesi „Bajnok” Lászlóval közös zenélést ünneplik meg. A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg neves név előadását hallhatjuk majd.

A résztvevőkről, részletekről és egyéb tervekről Zeffer András számolt be részletesen:

„1980-óta vagyunk együtt Kékesi „Bajnok” Lászlóval, aki jelenleg is a MOBILMÁNIA basszusgitáros énekese. Hihetetlenül nagy dolog egy hosszú, boldog házasság, válás nélkül. Ehhez tudom hasonlítani a mi baráti és munkakapcsolatunkat. Ezen jubileum kapcsán a Hammer Records lemezkiadónk felajánlotta, hogy készít nekünk egy lemezt, 20 Bajnok és 20 Zefi szerzeménnyel.